Over Charge4You​

Alle charge4you voordelen op een rijtje

Eigen ontwerp mogelijk

Twee laadpunten in één zuil

Incl. backoffice voor administratie

Eenvoudig te koppelen bij meerdere palen

Volledige installatie service

Complete totaaloplossing

Ontwikkelt voor specialisten,
door specialisten!

De keuze uit laadpalen en de achterliggende techniek is gigantisch. Vooral als je zelf niet de eigenaar van een elektrisch voertuig bent kan het erg lastig zijn om een goede keuze voor jouw bezoekers te maken. En juist voor dit vraagstuk staan veel eigenaren van recreatieterreinen, havens, commerciële gebouwen en bestuurders van VvE’s op dit moment.

Je wilt natuurlijk ook bezoekers met een elektrisch voertuig met open armen ontvangen en daar heb je een laadoplossing voor nodig. En het liefste één die gebruikt kan worden door alle bezoekers, veel service en support biedt en jou geen extra werk oplevert.

En op een standaard laadpaal zit jij vast ook helemaal niet te wachten…

Creër jouw eigen laadpaal

Door het slimme en robuuste ontwerp van de Charge4you laadpalen is het mogelijk om, met volledig behoud van functionaliteit, jouw persoonlijke laadpaal te ontwerpen. 

Charge4you maakte het mogelijk een laadpaal met jouw eigen logo, huisstijl of achtergrond afbeelding vorm te geven. Zo wordt iets functioneels als een laadpaal ook meteen een echt visitekaartje voor jou bij jouw pand of op je terrein.

2 auto’s gelijktijdig laden

Charge4you is dé laadpaal waarmee je twee elektrische auto’s afzonderlijk van elkaar kunt laden. 

Charge4you laadpalen hebben twee 32A  van 22 Kw aansluitingen waarmee alle gangbare auto’s binnen 2,5 uur volledig geladen zijn.

Back office

Charge4you All-in-one wordt standaard geleverd met een back office pakket waardoor het beheer en de verrekening eenvoudig te organiseren zijn.

Binnen het backoffice portaal heb je volledig toegang tot de back-end van jouw laadpaal en kun je alle inkomsten en verrekeningen kunt instellen en monitoren.

Installatie support

Het plaatsen van de laadpaal is een vak apart. Onze technische supportafdeling neemt dit volledig uit handen en zorgt dat de paal geplaatst wordt en dat ook alle infrastructurele werkzaamheden worden uitgevoerd.

Je kunt hierbij denken aan de ondergrondse infra, maar ook aan eventuele noodzakelijke aanpassingen in de groepenkast. Maar we beseffen ons dat het niet stopt als de paal staat. Na installatie verzorgen de  kennisoverdracht waarin je leert hoe de paal werkt, hoe je om moet gaan met storingen. Tevens stellen we samen met jou het Back office portaal volledig in.

Robuust, functioneel
en compleet

De Charge4you All-in-one laadpaal is dé totaal oplossingen voor het laden van elektrische voertuigen.

Je kunt de paal vormgeven zoals je zelf wilt, alle gangbare modellen kunnen met snelheid laden, er kunnen 2 auto’s tegelijk laden en je hebt de volledige back office zelf in handen.