Recreatie

Laadpalen voor Recreatie

Jaarlijks bezoeken miljoenen recreanten alle campings, parken en jachthavens in de Benelux.

Met een steeds groter wordend aandeel van elektrische voertuigen in het straatbeeld neemt ook de vraag naar laadpunten  toe. Bestuurders van elektrische wagen willen natuurlijk op een zelfde manier van hun vrije tijd kunnen genieten als anderen die geen elektrisch voertuig hebben. En daar kun jij ze bij helpen. 

Door het plaatsen van laadpalen bied je als eigenaar van een recreatieterrein niet alleen extra services maar bied je ook een extra beleving. Hoe leuk is het immers als je de laadpaal volledig in stijl van jouw recreatieterrein kunt brengen?

Daarnaast genereer je met de laadpaal extra inkomsten: het gebruik van de laadpaal kan met de complete oplossing van Charge4you eenvoudig verrekend worden aan de gebruikers tegen een tarief dat jij zelf in de hand hebt.

Zo breng je snel en eenvoudig het noodzakelijke, het nuttige en het leuke samen!

Parking

Bij de campingplaats

Op veel campings kun je als kampeerder jouw auto kwijt bij of naast jouw campingplek. Waarom zou dat niet mogelijk zijn als je een elektrische auto hebt?

[200610 DW] Hees - CC Foto's - 16_WebUse

Bij het vakantiehuis

Na een dagje op pad te zijn geweest keert de vakantieganger altijd graag terug naar zijn huisje. Heerlijk toch als de auto dan ook meteen opgeladen kan worden? 

[200610 DW] Hees - CC Foto's - 14_WebUse

Op de parkeerplaats

Een dagje een camping of haven bezoeken brengt meteen die fijne vakantiesfeer, maar hoe vervelend is het als je naar afloop nog op zoek moet naar een laadpunt.